Produse Masaj
Livrare Rapida

Oferte speciale cu livrare rapida, produse pentru casa, bucatarie, slabire, frumusete si sanatate.

Fotoliu profesional cu masaj A55-2

Fotoliu profesional cu masaj A55-2

Livrare Transport Rapid

Produsele comandate se livreaza in 48 de ore in toata tara.

Online: 548 Producător: Chairs ON
Cod produs: A55-2
Disponibilitate: Stoc Epuizat
5.790,00 Lei

Opţiuni disponibile


Livrare Gratuita:

Cant: Adaugă în Coş

Comanda Telefonica

Va stam la dispozitie 0720865728.

- Livrare prin Transport Rapid in tara.

- Cumparaturi absolut sigure-plata se face la primire coletului.

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

 

Trasportul este asigurat la valoarea reala a produsului prin curier rapid Fan Courier Express , Urgent Curier, GLS. Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea pachetului.

 

De asemenea va rugam, tinand cont de valoarea coletului, sa optati pentru trimiterea produselor prin curier. In felul acesta produsele va vor fi livrate direct acasa, sunteti sunat in cazul in care nu sunteti gasit, iar produsele sunt manevrate cu mai multa grija.

Fotolii de masaj

 

O viata sanatoasa cu ajutorul fotoliului de masaj

 

Fotoliile pentru masaj reprezinta o combinatie ideala intre design si relaxare.
Aceste fotolii dispun de o tehnologie avansata care confera produselor performanta in domeniul masajului.

- Fotoliu cu  masaj este un produs capabil sa inlocuiasca tehnicile utilizate de maseuri profesionisti, ameliorand astfel tensiunea musculara, durerile de spate si mai ales stresul cotidian.
- Fotoliu cu  masaj reprezinta o combinatie ideala intre design si utilitate.
- Fotoliu cu masaj se identifica cu peisajul contemporan al aranjamentelor interioare, dar nu numai atat, dispun de o tehnologie avansata care confera produselor performante maxime in domeniul masajului.

Terapia masajului, pe langa efectele sale asupra extenuarii fizice, are un efect benefic si asupra extenuarii psihice. Masajul ajuta la normalizarea nivelului de tensiune acumulata. Fotoliul de masaj ofera un tratament atat fizic cat si psihic, astfel se apropie foarte mult de efectele obtinute de un maseur profesionist.

Economisiti timp, bani, energie si rasfatati-va in propriul camin!

Fotoliul va indeparta zonele de celulita aparute sau in formare, pe fese si pe coapse. Puteti sa o folositi chiar si stand in fata televizorului, sau doar puteti sa va relaxati in acesta. Aceasta este cea mai cunoscuta modalitate de tratament pentru ameliorarea stresului si suprimarea tensiunilor, stimuleaza metabolismul, energizeaza si asigura o stare generala buna.

In concluzie se poate afirma ca masajul terapeutic reduce durerile bolnavului, stimuleaza benefic circulatia sanguina a zonei in cauza, ajutand prin aceasta la indepartarea factorilor durerosi (algogeni) din zona afectata.

Fotoliu profesional cu masaj iRest A55-2 therapeutic cu incalzire

 

 

 

Mâini mecanice inteligente.


Acest nou fotoliu de masaj este dotat cu mâini mecanice inteligente, cu acţiune continuă, identifică forma trupului, reproducând masajul efectuat de maseurii profesionişti, permiţând masarea diferitelor constituţii.

Memorie de masaj.

Modurile de memorare permit salvarea setărilor curente, conform dorințelor dumneavoastră, permițându-vă să le accesați data viitoare când folosiți scaunul.

 

Masaj pentru picioare. Senzori. Reflexoterapie.

 

Suportul pentru picioare se poate extinde individual sau împreună cu spătarul. Acesta se blochează automat în cazul în care în timpul mișcării întâlnește o piedică.

 

Fotoliu de masaj iRest A55-2 Încălzire Ceramică

 

Sistemul de încălzire împreună cu perne de aer de la nivelul sistemului de masaj inferior stimlează circulația sângelui în corp. Sistemul este folosit pentru a încălzi zona spatelui la temperaturi de până la 40 grade Celsius. Sistemul de încălzire îmbunătăţeşte performanţa şi eficienţa sesiunilor de masaj.

 

Tehnologia de masaj

 

Spaţiul maxim de întindere este de 6,5 cm, iar unghiul maxim de întindere este de 41º, astfel încât mâinile mecanice să poată executa un masaj eficient al vertebrelor cervicale, toracice şi lombare. Metoda garantează faptul că spatele va beneficia de un masaj puternic, comparabil cu cel oferit de maseurii profesionişti, pentru a vă revigora şi de a elimina oboseala.

 

Fotoliu de masaj iRest A55-2Telecomandă VFD + Suport

 

Centrul de comandă are un design intuitiv. Controlul pe bază de cip microcomputer asigură stabilitate şi promptitudine în comenzi. Comparativ cu alte grupuri de afişaj, centrul de comandă al lui A55-2 este extins, datorită suportului permite o rotaţie mai amplă, are un afişaj mai clar şi permite un control eficient. Navigarea fotoelectrică vă oferă o experienţă nouă în operarea centrului de comandă.

 

Fotoliu masaj - Funcţii importante
 

Masaj complex pentru spate
 

Prevăzut cu un mecanism de masaj pus în mișcare de patru role ce se deplasează sus-jos de-a lungul spătarului.
 

 

Detectarea automată a punctelor de masaj

 

Detectează automat punctele de masaj din zona superioară a corpului și poziția umerilor, ajustând poziția corpului.
 

5 tipuri de masaj

 

Prevăzut cu cinci tipuri de masaj ce simulează atingerea umană: shiatsu, prin strângere, prin bătaie, prin presare și sincronizat prin strângere și bătaie.
 

Masaj pentru zona superioară a corpului

Prevăzut cu trei opțiuni de masaj pentru zona superioară a corpului: întreaga suprafață, umeri, spate sau talie.
 

Masaj prin presiune de aer

Funcție de masaj prin presiune de aer cu trei opțiuni: pentru întregul corp, pentru zona inferioară a corpului și pentru brațe (25 de perne de aer, trei nivele de intensitate).
 

Suport de picioare extensibil

Suportul pentru picioare este extensibil și se poate răsuci.
 

Rotilele fotoliului

Rotilele cu care este prevăzut fotoliul facilitează mutarea acestuia, permiţându-vă să vă bucuraţi de el în orice încăpere a locuinţei dumneavoastră.
 

Revenire la poziţia verticală
 

Revenire la poziția verticală și resetare automată a mâinilor de masaj la întreruperea alimentării.
 

Masaj automat

 

Trei opțiuni de masaj automat: facilitare, memorare A și memorare B.

Masaj manual pentru partea superioadă a corpului.
Funcție de masaj manual pentru partea superioară a corpului. Selecție din trei opțiuni: localizat, parțial și pe întreaga suprafață.

 

Ajustarea distanţei dintre role.
 

În timpul masajului prin bătaie, shiatsu și prin presare, distanța dintre mâinile de masaj poate fi ajustată pe trei nivele: larg, mediu, îngust.

 

Funcție de extensie a încheieturilor.
 

Funcție de extensie a încheieturilor: extensia suportului pentru gambe, extensia brațelor.

 

Centrul de comandă

Telecomandă cu Display VFD
 

Centrul de comandă VDF are un design superb şi este uşor de operat. Controlul pe bază de cip microcomputer asigură performanţa excelentă şi stabilă. Comparativ cu alte grupuri de afişaj, centrul de comandă al acestui fotoliu este mai extins şi permite o rotaţie mai amplă, are un afişaj mai clar şi permite un control perfect şi eficient.

 

Interdependenţa componentelor

 

Prevăzut special cu un sistem de reglare electrică fără trepte, combinat cu o funcţie de legătură între suprafaţa pentru spate şi cea pentru picioare, fotoliul poate fi ajustat în orice unghi pentru a vă permite relaxarea completă.

 

Suport de picioare ajustabil cu până la 15 cm. Reflexoterapie.
 

Suportul pentru picioare se ridică până la 90 de grade, spătarul poate fi înclinat până în unchi de 54 de grade. Sistemul pentru picioare oferă şi masajul de reflexoterapie.

Husă de piele PU de cea mai bună calitate.
Material respirabil, rezistent la frecare şi la produse acide şi alcaline.

Masaj al braţului cu perne de aer de tip rotativ.
Ţine umerii strânşi, întinzându-i cu uşurinţă.

Rotire la nivelul picioarelor. Întinderi continue.

Designul specific permite sprijinirea picioarelor în timpul masajului rotativ, asigurând confort maxim. Suportul pentru picioare în timpul masajului pulpelor poate fi reglat în funcţie de înălţimea persoanei care utilizează fotoliul.

 

Procedeu de masaj: dublă tragere

 

Procedeu complet nou de dublă tragere, cu scopul de a întinde şi a trage. Este o funcţiune inovativă dezvoltată pe baza conceptului de chiropractică, efectuând masajul prin tragere la nivelul meridianului guvernor Du Mai, meridianul vezicii urinare al Marelui Yang şi Meridianul Rinichi al Marelui Yin, ajutând la deschiderea distanţei dintre vertebre, împiedicând astfel apariţia scoliozei. Activează regenerarea osoasă, permiţându-vă bucuria de a avea spirit şi fizic sănătoase şi pline de vigoare.

 

6 programe automate de masaj
 

Ameliorarea durerilor - grupul muncii Ameliorarea durerilor
Program de masaj ştiinţific automat de 15 minute, se poate focaliza pe punctele oboselii dvs., oferindu-vă un serviciu de sănătate pentru întregul corp.

Programul memorie abc - sportivi Programul memorie abc - sportivi
Forţa de precizie avansată oferită de sistemul de role combinată cu un shiatsu confortabil prin presiune de aer, alungă oboseala acumulată după exerciţii fizice, conferindu-vă un corp sănătos.

Customizarea duratei masajului - casince Spate și talie - casince
Masaj pentru destinderea spatelui şi a taliei, acţionând în mod activ asupra ligamentelor din zona lombară şi toracică, relaxând muşchii înţepeniţi; veţi beneficia de un masaj miraculos.

 

Confort - grupul vârstnici Confort - grupul vârstnici

 

Masaj complet cu presiune, de la ceafă până la tălpi, de la braţe până la vârfurile degetelor, vă va oferi experienţa unui masaj fără egal pentru întregul corp, având un efect total de ameliorare în cazul pielii.

Presiune de aer deplină - grupul utilizatorilor de calculator Presiune de aer deplină, ceafă și umeri - grupul utilizatorilor de calculator

Mod de masaj automat confortabil pentru ceafă şi umeri, vă ajută să vă simţiţi bine în timpul masajului, eliminând cu uşurinţă durerea din zona vertebrelor cervicale.

Întinderea taliei - grupul iubitorilor de frumusețe Întinderea taliei, ameliorarea durerilor - grupul iubitorilor de frumusețe
Conceput pentru ameliorarea durerii şi rigidităţii musculare, asemănător cu terapia prin răzuire; presupune întinderea muşchilor spatelui, destinde muşchii şi oasele şi elimină oboseala.

 

Fotoliu de masaj iRest A55-2  Masajul este complet. Relaxarea este totală. Durerea este înlăturată.


Fotoliul este dotat cu funcția de masaj prin presiune de aer cu trei opțiuni: pentru întregul corp, pentru zona inferioară a corpului și pentru brațe (25 de perne de aer, trei nivele de intensitate). iRest A55-2 oferă o experienţă completă deoarece este dotat cu funcţie de masaj pentru brațe în formă de L şi perne de aer pentru întregul braţ.

Masaj al antebraţului şi mâinii cu perne de aer (airbag) complet încorporate
Imitând maserul profesionist, efectuează la nivelul antebraţului şi mâinii un masaj de tip tridimensional din toate poziţiile, cu impulsuri, ameliorând eficient durerea provocată de utilizarea îndelungată a mouse-ului. 
Comparativ cu masajul braţelor de tip mobil, puterea de masare este mai mare, nu este nevoie ca dispozitivul să fie purtat, se masează comod şi convenabil mâna întinsă, putând elimina complet durerea antebraţelor şi mâinilor.

 

Tipuri diferite de masaj oferite de fotoliul de masaj  (care se pot combina)

 

Reduce rigiditatea şi durerile musculare.
 

Fotoliul este proiectat special pentru a reduce rigiditatea şi durerile musculare, prin folosirea metodei Gua Sha, extensia muşchilor spatelui, relaxarea muşchilor. Astfel, acesta permite diminuarea stării de oboseală.
 

Masajul cefei şi umerilor.
 

Programul automat de masare a cefei şi umerilor, vă permite să vă bucuraţi din plin de acest masaj şi totodată vă îndepărtează durerile din zona cervicală.
 

Masaj prin strângere
 

Programul de masaj prin strângere şi cu presiune de aer, ce simulează atingerea umană, vă oferă o experienţă unică, înlăturând stările de oboseală şi stres.
 

Programul de masaj automat.
 

Programul de masaj automat ştiinţific de 15 minute retonifiază zonele obosite, având asupra pielii dumneavoastră un efect similar cu cel al unei băi relaxante.
 

Masajul localizat

Programul pentru spate permite efectuarea masajului localizat şi reglarea intensităţii masajului în vederea modelării posturii.
 

Masaj complet
 

Masajul complet prin exercitare presiunii din zona cefei până la tălpi, braţe şi degetele mâinilor, vă asigură experienţa fără precendent, calmându-vă pielea.
 

Masaj delicat

 

Suprafață de masare pentru spate este de 73 x 20 cm, astfel că orice tip de utilizator va fi plăcut surprins de sistemul - masaj reglabil automat sau manual.
Percuţie cu efect în profunzime. Vizează muşchii obosiţi şi încordaţi.
Simulează masajul profesional cu centrul palmei concentrat pe stilul percuţiei, eliminând tensiunea.
Sincronizarea masării prin frământare cu cea prin percuţie. Vizează durerile umflăturilor meridianelor.
Cele două tipuri de masaj manual, prin frământare şi prin percuţie sunt îmbinate, ducând la eliminarea oboselii.
Frământarea activă. Vizează durerea din partea centrală a spatelui, între umeri.

Metodă manuală inovativă de frământare cu dublă direcţie, uşoară şi liniştitoare, cu activarea celulelor.

 

 

Specificaţii şi caracteristici tehnice

 

Masaj pe toată suprafața spatelu: Da.
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui:Da.
Buzunar pentru telefon: Da.
Spătar rabatabil electri: Da.
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric: Da.
Perne de aer în zona feselor: Da.
Perne de aer în zona gambelor: Da.
Perne de aer în zona umerilor: Da.
Role masaj: Da.
Perne de aer:Da.
Masaj pentru fesieri:Da.
Masaj și poziție de relaxare: Da
Masaj pentru gambe    : Da
Reflexoterapie: Da
Masaj pentru tălpi: Da
Telecomanda: Da. Cu suport.
Tapiţerie: Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg):    84 kg.
Greutatea maximă a utilizatorului (kg): 130 kg.
Timer:15, 20, 25 sau 30 de minute.
Alimentare curent: 220 - 230V.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta:Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Aparat de masaj picioare - Livrare Gratuita  Aparat de masaj al picioarelor un..
1.750,00 Lei

Fotoliu cu masaj 200 3D Premium Desing  Modelul 200 3D Premium Design ..
3.500,00 Lei

 Fotoliu cu masaj office-relax model 042Foloseste acest produs pentru ca e sanatos nu p..
929,00 Lei
text_reviews

Fotoliu de relaxre cu masaj model MAS052   Detalii: Fotoliu de re..
699,00 Lei

Fotoliu office masaj  model MAS 001  Detalii: Fotoliu office masaj mo..
862,00 Lei

Fotoliu cu masaj model MAS038  Fotoliu cu masaj modelul MAS038 este un fotoliu..
855,00 Lei