Efectele masajului asupra glandelor endocrine
Calitate Germana

Produse de calitate germana de la cele mai cunoscute firme.

Comenzi-Scaune

Euro - Produse

Livrare cu transport rapid

Toate produsele din stoc

Returnare Garantata

Poti returna produsele comandate

Cumparaturi Sigure

Plata se face la primirea coletului

Asistenta Comanda

Operator Vanzari 0720.865.728

Efectele masajului asupra glandelor endocrine

Posted by admin 06.01.2015 0 Comentarii

Efectele masajului asupra glandelor endocrine

 

Masajul poate avea un aport extrem de important in tratarea glandelor endocrine, deoarece multe secretii hormonale au un efect direct asupra starii noastre mentale si emotionale.

Stresul si sistemul endocrin sint intr-o strinsa legatura. Asadar, afectiunile care vor beneficia cel mai mult de reflexoterapie sint tulburari legate de tensiunea sistemului endocrin si stres. Astfel masajul asupra glandei Tiroide, poate controla metabolismul asupra sistemului nervos, aparatului cardio vascular si glandelor.

Masajul zonei reflexogene a glandei Paratiroide influenteaza producerea hormonilor salivari care sint legati de metabolismul tesutului osos si fortificarea oaselor prin accelerarea pe cale reflexa a metabolismului calciului.

De asemenea masajul asupra zonei Pancreasului stimuleaza secretia insulinei si a celorlalte enzime pancreatice.

 

Suprarenalele influentate prin reflexoterapie isi maresc rolul de a indeparta substantele nocive din corp, marind rezistenta musculara si mentinind echilibrul dintre componentele sangelui.

Masajul aspra zonelor sexuale regleaza functia de reproducere. Reflexoterapia are efect direct asupra normalizarii uterului si ovarelor in timpul menstruatiei si la barbat asupra mentinerii unei bune activitati a prostatei si a testicolului. De asemenea, are efect direct in normalizarea vaginitei, anexitei, dismenoreii si tulburarilor de menstruatie.


 

 
Viziteaza site-ul Euro-Produse.ro pe ShopMania