Ce este radionica?
Calitate Germana

Produse de calitate germana de la cele mai cunoscute firme.

Comenzi-Scaune

Euro - Produse

Livrare cu transport rapid

Toate produsele din stoc

Returnare Garantata

Poti returna produsele comandate

Cumparaturi Sigure

Plata se face la primirea coletului

Asistenta Comanda

Operator Vanzari 0720.865.728

Ce este radionica?

Posted by admin 28.12.2014 0 Comentarii Info-Produse,

Ce este radionica?

 

Radionica este o stiinta noua si diferita de tot ceea ce am invatat pana acum. Definitia ei ar putea fi gresit inteleasa de multa lume, dat fiind faptul ca acesta stiinta a rezonantei presupune pe langa interactiunea intre doua sisteme o a treia variabila, cea umana. Practic, a treia forta ce actioneaza intr-un proces este mentalul operatorului.

Pornind de la acestea putem spune ca radionica creeaza sau pune in rezonanta oricare doua lucruri/fenomene. Prin rezonanta intelegem suprapunerea frecventelor a doua sisteme. Cu toate ca fenomenul de apropiere de frecventa de oscilatie a unui sistem este masurabil, in cauzl rezonantei apare un hiatus, ceea ce inseamna ca in cazul rezonantei energia este infinita.

Radionica se ocupa chiar de acest moment de salt care apare la rezonanta.

Daca obiectivul acestei stiinte este atingerea hiatusului, fenomen ce trece dincolo de sfera masurabilului, este evident ca apare o a patra marime, variabila esentiala: mentalul. Astfel, prin intermediul rezonantei si a sistemului radionic,  putem explica dintr-o alta perspectiva toata gama de fenomene ce au loc in Univers.

Dispozitivele Radionice efectueaza obtinerea si mentinerea -sigura- a legaturilor structurale (atat de necesare pentru reusita programarii).
Prea putini stiu - sau sunt constienti de faptul - ca succesul unei programari radionice -sau programari mentale- reusite, depinde nu numai de acuratetea si complexitatea legaturilor structurale folosite, ci si in foarte mare masura de cantitatea si puterea fluxului pulsativ al campului de Energie Vitala ce inconjoara operatorul / programatorul- si dispozitivul radionic.


 
Viziteaza site-ul Euro-Produse.ro pe ShopMania